söndag 20 oktober 2013

Restaurang Inside


Dags igen för en restaurang-recension och igen en restaurang i London. Inside-restaurangen är ett trevligt litet matställe i Greenwich i London som bjuder på modern europeisk mat.

Restaurangen var inte svår att hitta, den låg inom gångavstånd från Cutty Sark-stationen. Ingen reservation behövdes åtmistone på en söndageftermiddag i oktober. På söndagar serverar dom dessutom endast lunch. Man får välja mellan två eller tre rätters lunch. Trots att efterrätterna såg lockande ut, föll lotten denna gång på en två rätters lunch med förrätt och varmrätt.

Till förrätt blev det laxbullar med tartarsås, medan min bordsdam tog ärt- och myntasoppa. Båda rätterna riktigt fräscha och goda. Passliga aptitretare. Soppan skulle dock ha behövt lite mer salt.


Så över till varmrätten. Bland många bra alternativ valde jag slutligen rostat fasanbröst med savoykål, linser och rostade palsternackor (se bilden högst upp). Fasanen var perfekt tillagad, men linserna var jag inte speciellt förtjust i. Som helhet ändå en riktigt bra rätt. Min bordsdam valde däremot rostat lamm med rödkål, ärter och potatis. Riktigt bra rätt det också, kändes som ordentlig husmanskost tillrätt på ett elegant sätt.


Inside bjöd alltså på en trevlig matupplevelse i det vackra Greenwich-området.

Inside:
Atmosfär 4/5
Mat 4/5
Betjäning 4/5
Mättnadsnivå 4/5
Prisklass 3/5

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar